Descargar EBOOK El diari de viatge de josep aragay autor XAVIER CASTANYER gratis online


Descargar EBOOK El diari de viatge de josep aragay autor XAVIER CASTANYER gratis online Título Del Libro: El diari de viatge de josep aragay
El autor del libro: XAVIER CASTANYER
El editor: L ABADIA DE MONTSERRAT
El tamaño del archivo: 12.31 Mb
Cargado: 1639 veces
Calificaciones del lector: 3.9
La calidad de la: Las Paginas Escaneadas
So: Windows8, Windows Vista, Windows8, Windows7
Ilustración: No
ISBN 13: 9788498836400
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt

Read full description of the books:Dalt del tren, en un vagó precintat, un pintor barceloní de vint-i-sis anys travessava França en plena Guerra Mundial. Aquell jove era Josep Aragay i Blanchar, artista de gran projecció dins del panorama cultural de la Catalunya noucentista. Era la primera vegada que Aragay sortia del país, però el seu esperit inquiet i àvid de coneixement ja feia temps que maldava per fer possible un gran somni, visitar Itàlia. Gràcies a una beca municipal, l'any 1916, Aragay va recórrer Itàlia i va escriure un diari de viatge en el qual explica la seva experiència estètica i vital. Es tracta d'un document de gran valor artístic i literari, que ha restat inèdit durant gairebé cent anys, i que ens permet conèixer, sobretot, la forta influència que l'artista va rebre de l'art italià d'època renaixentista. No existeix, fins avui, cap altre testimoni que ens relati, dia per dia, l'experiència d'un intel·lectual català de l'època en terres d'Itàlia. Xavier Castanyer ha recuperat el manuscrit original i ens presenta una edició del Diari que ens posa a l'abast un text fonamental del Noucentisme. Amb la inclusió d'uns capítols previs, contextualitza la figura d'Aragay dins l'art català contemporani i explica les conseqüències d'un viatge que va canviar la vida de l'artista.


El autor es XAVIER CASTANYER escribió un interesante libro titulado El diari de viatge de josep aragay. El libro de la publicó la editorial L ABADIA DE MONTSERRAT, y en este momento por el libro de El diari de viatge de josep aragay PDF ISBN (9788498836400) es necesario pagar 21.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro El diari de viatge de josep aragay EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor XAVIER CASTANYER, que te pueden gustar, igual que el libro de El diari de viatge de josep aragay EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de El diari de viatge de josep aragay EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF El diari de viatge de josep aragay PDF
Descargar en ERUB El diari de viatge de josep aragay PDF
Descargar en DOC El diari de viatge de josep aragay PDF
Descargar en TXT El diari de viatge de josep aragay PDFReseñas de libro El diari de viatge de josep aragay


Daniel

El libro, que ha cambiado y continúa cambiando en mi vida!

Alejandro

¿Por qué se ha acabado! Debe ser infinita!!!))))

Marta

No es impresionante

Izan

Entretenida fiction para los verdaderos fans

Elena

Nuestro libro favorito
Añadir comentario
Descargar EBOOK El diari de viatge de josep aragay autor XAVIER CASTANYER gratis online

PDF: el-diari-de-viatge-de-josep-aragay.pdf El diari de viatge de josep aragay PDF
ERUB: el-diari-de-viatge-de-josep-aragay.epub El diari de viatge de josep aragay ERUB
DOC: el-diari-de-viatge-de-josep-aragay.doc El diari de viatge de josep aragay DOC
TXT: el-diari-de-viatge-de-josep-aragay.txt El diari de viatge de josep aragay TXT