Descargar EBOOK Aprendre de cuinar autor ASSUMPTA MIRALPEIX gratis online


Descargar EBOOK Aprendre de cuinar autor ASSUMPTA MIRALPEIX gratis online Título Del Libro: Aprendre de cuinar
El autor del libro: ASSUMPTA MIRALPEIX
El editor: ROSA DELS VENTS
El tamaño del archivo: 327 Kb
Cargado: 1126 veces
Calificaciones del lector: 6.1
La calidad de la: Escaneado 900 DPI
So: Win 8, Win 10, Win XP, Win 7
Ilustración: No
ISBN 13: 9788415961048
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt

Read full description of the books:Aprendre de cuinar té una única pretensió: ser un bon manual de la cuina de cada dia. Per aquesta raó, s’ha pensat en uns plats fàcils de fer, elaborats amb ingredients que siguin al nostre abast i que solucionin sense dificultats el menjar diari, i alhora mantenint les bases dels nostres gustos tradicionals i sent respectuós amb la nostra dieta mediterrània. Com és natural, hi ha receptes per a dies festius o especials, les quals faran quedar molt bé, però el que vol aconseguir aquest llibre és que el menjar diari no sigui monòton ni pels que ho mengen ni pels que ho fan; i que estant la mateixa estona a la cuina es puguin fer una bona varietat de plats, procurant trencar amb la rutina diària. El llibre es divideix en dues parts; una de teòrica i una altra de pràctica. La teoria pot ajudar a resoldre els problemes que
poden sorgir en qüestions com ara anar a comprar, la conservació dels aliments, la cocció, saber escollir un menú, conèixer els estris de la cuina, saber escollir un bon vi, saber parar la taula, saber aprofitar les sobralles, etc., i també a conèixer els diferents condiments i herbes aromàtiques que s’utilitzen a la nostra cuina. És interessant mirar la part teòrica del llibre, atès que s’hi troben les pautes per a assegurar l’èxit de la cuina. A la part pràctica del llibre, s’han classificat els capítols segons l’aliment principal de cada recepta. Cada capítol té una introducció que explica les característiques de l’aliment o aliments, les precaucions que s’han de tenir per mantenir al màxim les seves propietats nutricionals. D’aquesta manera el que es pretén és donar informació per millorar tant la qualitat gastronòmica com el coneixement del que aporten els aliments al nostre cos.


El autor es ASSUMPTA MIRALPEIX escribió un interesante libro titulado Aprendre de cuinar. El libro de la publicó la editorial ROSA DELS VENTS, y en este momento por el libro de Aprendre de cuinar PDF ISBN (9788415961048) es necesario pagar 18.90 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Aprendre de cuinar EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor ASSUMPTA MIRALPEIX, que te pueden gustar, igual que el libro de Aprendre de cuinar EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Aprendre de cuinar EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Aprendre de cuinar PDF
Descargar en ERUB Aprendre de cuinar PDF
Descargar en DOC Aprendre de cuinar PDF
Descargar en TXT Aprendre de cuinar PDFReseñas de libro Aprendre de cuinar


Izan

Inesperadamente el interesante libro fue! Muy amables a la lectura.

Raul

Un aspecto interesante desde el otro lado

Rocio

Útil de un libro para la liberación de las emociones negativas y de la obtención de la alegría.

Juan

La chapucera! Se puede hacer mejor.

Ainhoa

El libro ha traído cambios en la vida!
Añadir comentario
Descargar EBOOK Aprendre de cuinar autor ASSUMPTA MIRALPEIX gratis online

PDF: aprendre-de-cuinar.pdf Aprendre de cuinar PDF
ERUB: aprendre-de-cuinar.epub Aprendre de cuinar ERUB
DOC: aprendre-de-cuinar.doc Aprendre de cuinar DOC
TXT: aprendre-de-cuinar.txt Aprendre de cuinar TXT