Descargar EBOOK Totes les coses que no ens vam dir autor MARC LEVY gratis online


Descargar EBOOK Totes les coses que no ens vam dir autor MARC LEVY gratis online Título Del Libro: Totes les coses que no ens vam dir
El autor del libro: MARC LEVY
El editor: COLUMNA EDICIONS S.A.
El tamaño del archivo: 31.19 Mb
Cargado: 1946 veces
Calificaciones del lector: 4.6
La calidad de la: Escaneado 300 DPI
So: Andriod, iOs, Windows
Ilustración: No
ISBN 13: 9788466410977
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt

Read full description of the books:Però als 39 anys va escriure el seu primer llibre, I si fos veritat, que va esdevenir un dels llibres més venuts a França al principi del 2000, i que es va adaptar al cinema (Just like heaven). Marc Levy és avui un escriptor d’èxit amb més de set novel•les a l’esquena, que s’han traduït a 41 llengües i que han esdevingut bestsellers en diversos països d’Europa, amb una venda total de més de quinze milions d’exemplars. Quan no escriu, es dedica a la seva segona passió, el cinema. Uns dies abans de casar-se, la Julia rep una trucada del secretari particular del seu pare. Tal com s’havia imaginat, Anthony Walsh —un home de negocis brillant, però distant com a pare— no podrà assistir a la cerimònia. Aquest cop, però, la Julia haurà d’admetre que l’excusa és perfecta: el seu pare és mort! La Julia no pot evitar veure, darrere d’aquest acte, l’última picada d’ullet del seu pare, sempre amb un do particular per desaparèixer en el moment menys oportú i canviar el curs de la seva vida. L’endemà de l’enterrament, la Julia descobreix que el seu pare li reserva una darrera sorpresa: sens dubte, el viatge més extraordinari de la seva vida… i potser, per a tots dos, l’única ocasió per explicar-se, per fi, tot allò que mai no s’havien dit.


El autor es MARC LEVY escribió un interesante libro titulado Totes les coses que no ens vam dir. El libro de la publicó la editorial COLUMNA EDICIONS S.A., y en este momento por el libro de Totes les coses que no ens vam dir PDF ISBN (9788466410977) es necesario pagar 19.50 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Totes les coses que no ens vam dir EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor MARC LEVY, que te pueden gustar, igual que el libro de Totes les coses que no ens vam dir EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Totes les coses que no ens vam dir EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Totes les coses que no ens vam dir PDF
Descargar en ERUB Totes les coses que no ens vam dir PDF
Descargar en DOC Totes les coses que no ens vam dir PDF
Descargar en TXT Totes les coses que no ens vam dir PDFReseñas de libro Totes les coses que no ens vam dir


Pablo

Uno de los mejores libros

Jorge

el teléfono tiene que conducir para proteger contra los robots he introducido el teléfono y descargado sin problemas

Alejandra

A pesar de las críticas, me ha gustado el libro!

Daniel

no, en absoluto no me gustó este libro

Andrea

Ahora, este libro es uno de mis favoritos!
Añadir comentario
Descargar EBOOK Totes les coses que no ens vam dir autor MARC LEVY gratis online

PDF: totes-les-coses-que-no-ens-vam-dir.pdf Totes les coses que no ens vam dir PDF
ERUB: totes-les-coses-que-no-ens-vam-dir.epub Totes les coses que no ens vam dir ERUB
DOC: totes-les-coses-que-no-ens-vam-dir.doc Totes les coses que no ens vam dir DOC
TXT: totes-les-coses-que-no-ens-vam-dir.txt Totes les coses que no ens vam dir TXT