Descargar EBOOK El poum en la revolucio espanyola autor REINER TOSSTORFF gratis online


Descargar EBOOK El poum en la revolucio espanyola autor REINER TOSSTORFF gratis online Título Del Libro: El poum en la revolucio espanyola
El autor del libro: REINER TOSSTORFF
El editor: BASE
El tamaño del archivo: 28.89 Mb
Cargado: 2887 veces
Calificaciones del lector: 5.4
La calidad de la: Las Paginas Escaneadas
So: Windows8, Windows Vista, Windows8, Windows7
Ilustración:
ISBN 13: 9788492437290
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt

Read full description of the books:La sublevació dels militars franquistes el juliol de 1936 va fracassar inicialment a gran part del país i va desfermar com a contrapartida una àmplia onada revolucionària. Es van formar milícies populars i es col·lectivitzaren les indústries i les grans propietats. Tot això succeïa en un marc de durs enfrontaments entre les esquerres a la rereguarda, fins alpunt que la Unió Soviètica i el Partit Comunista Espanyol posaren el Partit Obrer d’Unificació Marxista (POUM) sota el punt de mira.El POUM havia estat fundat per comunistes dissidents que havien estat expulsats per «desviacionistes». El juny del 1937, després dels Fets de Maig, els serveis secrets soviètics van decidir enfrontar-s’hi directament i en van fer empresonar la direcció. El seu secretari, Andreu Nin, ja havia estat assassinat. La conseqüència de tot això va ser l’afebliment del front antifeixista.Aquest llibre explica el destí tràgic del POUM amb el rerefons del procés revolucionari, des de les seves propostes per a la lluita contra els insurrectes, l’acció conjunta amb els anarquistes i els fets que conduïren a la seva prohibició.L’autor, un dels millors especialistes en el POUM i els moviments obrers, ofereix la millor síntesi per entendre aquells anys convulsos de la guerra a la rereguarda republicana.


El autor es REINER TOSSTORFF escribió un interesante libro titulado El poum en la revolucio espanyola. El libro de la publicó la editorial BASE, y en este momento por el libro de El poum en la revolucio espanyola PDF ISBN (9788492437290) es necesario pagar 20.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro El poum en la revolucio espanyola EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor REINER TOSSTORFF, que te pueden gustar, igual que el libro de El poum en la revolucio espanyola EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de El poum en la revolucio espanyola EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF El poum en la revolucio espanyola PDF
Descargar en ERUB El poum en la revolucio espanyola PDF
Descargar en DOC El poum en la revolucio espanyola PDF
Descargar en TXT El poum en la revolucio espanyola PDFReseñas de libro El poum en la revolucio espanyola


Mario

Hay también importantes desventajas

Antonio

Tener claro para qué necesita este libro y que ella puede dar.

Maria

El mejor entre los

Ruben

no, en absoluto no me gustó este libro

Irene

Un buen libro!
Añadir comentario
Descargar EBOOK El poum en la revolucio espanyola autor REINER TOSSTORFF gratis online

PDF: el-poum-en-la-revolucio-espanyola.pdf El poum en la revolucio espanyola PDF
ERUB: el-poum-en-la-revolucio-espanyola.epub El poum en la revolucio espanyola ERUB
DOC: el-poum-en-la-revolucio-espanyola.doc El poum en la revolucio espanyola DOC
TXT: el-poum-en-la-revolucio-espanyola.txt El poum en la revolucio espanyola TXT